utorak, 6. listopada 2015.

Recenzija: Balea Soft & Clear korektor

Pozdraav svima! Danas pišem jednu mini recenziju,prvu na mojem blogu. Nije predugačak post,ali nisam imala vremena za pisati više. Odlučila sam da će to biti recenzija o Baleinom korektoru kojeg sam spomenula u posljednjem postu. Krenimo!😄


Dakle,ovo je korektor u stiku,Balea Soft & Clear. Košta nekih 20-30 kn,možete ga nabaviti u DM-u. Moj je u nijansi Natural(20). To je nekakva u sredini,ja mislim,ima naravno i tamnijih i svjetlijih. Uzela sam u stiku jer mi je trenutno to najlakše koristiti,ne znam..
Prije nego što sam nabavila ovaj korektor razmišljala sam koji bi bio nekako za mene,pa sam čitala na raznim stranicama i blogovima recenzije o baš ovom korektoru i na kraju ga kupila.

Of course,od jednog korektora ne mogu očekivati neko savršenstvo,da će prekriti baš sve nedostatke. Kao i kod drugih korektora,ne prekrije doslovno sve ali,po meni,sasvim dovoljno. Bitno mi je da prekrije barem većinu nedostataka,što i radi. 


Kao što ste gore mogli vidjeti,nije uopće preskup. Cijena je bila taman za mene,jer se ionako ne šminkam nešto puno pa mi i nije trebao neki preskupi korektor. 
Mislim da je ovaj baš i namijenjen za prištiće,akne i slično,barem sam tako shvatila.

Don't know what to say anymore. Rekla sam,prekrio je uglavnom sve što sam htjela,izbliza se naravno ipak vidjelo da ima koji prištić,ali iz daljine ne. Tako da,zadovoljna sam.
Na slici donekle možete vidjeti korektor na ruci (prije nanošenja i poslije). 

Do sada još nisam koristila puno korektora i sveukupno ne bih znala reći je li ovo baš najbolji,ali zasad je odličan. Naravno,probat ću ih još,a dok ne otkrijem neki bolji ovaj će biti prvi 'na popisu'. 

Još jedna odlična stvar kod ovog korektora je to što stoji dugo,znači ne skida se sam od sebe i kvalitetan je. A to je nešto što svaki dobar korektor ima.
Od srca preporučujem ovaj korektor svima. Mislim da svatko tko ga kupi neće požaliti,barem ja nisam.☺️

Eto,to je to za ovaj post. Kao što sam rekla na početku,znam da je dosta kratak,ali što se može.. Pišite mi mišljenja u komentare ili na ask i svakako ako ste koristili ovaj korektor recite i vaše dojmove. See you next time.❤️

Nema komentara:

Objavi komentar